Office Innovation Day: nieuw branchebreed event

Op 11 oktober a.s. vindt het grootse event Office Innovation Day plaats in de Amsterdam Arena. De dag en avond bieden een inspirerend programma voor de hele branche, met boeiende sprekers, awards-uitreiking, netwerkbijeenkomten en entertainment.

KBM en Novaka hebben de handen ineengeslagen met de organisatie van een inspirerende dag voor de hele branche. Er staan dan allerlei activiteiten op de rol: van de Novaka-jaarvergadering naar de Officers-meeting tot de uitreiking van de Benelux Office Products Awards en de nieuwe Dealer Awards. TussenAan inspirerende sprekers en sessies zal het niet ontbreken. Zo zijn Henk van Raan (Chief Innovation Officer bij Amsterdam Arena) en Bas van der Veldt (directeur Afas) bevestigd. Van der Veldt is een bevlogen spreker die de ondernemers in de zaal een spiegel voorhoudt. Ook is er een meet & greet met ex-voetballer en analist Ronald de Boer. De feestelijke uitreiking van de Benelux Office Products Awards 2017 wordt gepresenteerd door komiek/presentator Jeroen Smits.

Alle geledingen van de markt, zoals vakhandel, retail, distributeurs, leveranciers en fabrikanten, zullen elkaar treffen op Office Innovation Day. Er is voldoende ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen, waardoor de branche een nieuwe impuls zal krijgen. De Dealer Awards worden uitgereikt voor de vakhandel in drie categorie├źn: Retail, B-to-B en Online. Een deskundige jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit de branche (behalve uit de vakhandel) heeft geoordeeld over de inzendingen. Deze heeft zich gebogen over aspecten als succesvol (groei), ondernemerschap, klantgericht, innovatief/duurzaam, uitstraling/beleving, kennisniveau en voorbeeld voor de branche/zichtbaarheid.

Bent u erbij?

Voor genomineerden, maar ook voor andere leveranciers, biedt de uitreiking van de BOP Awards een uitgelezen kans de banden met de branche aan te halen. Bent u erbij? Of sterker nog, maakt u gebruik van de unieke mogelijkheid u als gastheer te presenteren van deze geheel verzorgde avond? Neem contact op met Simone Brands (simone@magentapublishing.nl) of Maico de Haan (maico@magentapublishing.nl).

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *