De Benelux Office Products Awards gaan hun vijftiende achtereenvolgende jaar in. De Awards zijn het platform voor kwaliteit, innovatie en inspiratie in onze branche. Hoogtepunt van de verkiezing is de Benelux Office Night, waar de branche zich verzamelt voor de feestelijke uitreiking. De winnaars krijgen een fraai podium om hun zegevierende product of concept over het voetlicht te brengen. Om nieuwe producten en concepten succesvol te laten zijn, is innovatie en marketing van het hoogste niveau een vereiste. De Benelux Office Products Awards zijn hiervan de jaarlijkse afspiegeling en mogen zich verheugen op een nog altijd groeiende nationale en internationale belangstelling. De dertiende editie belooft dan ook weer veel moois en een bewijs van de vernieuwingskracht van de branche.

Publiciteit
Opgericht als een platform voor belangrijke innovatieve kantoorproducten in de Benelux-markt, groeit het event jaarlijks. De Awards worden dan ook alom erkend als een zeer prestigieuze prijs. De Benelux Office Products Awards kennen een breed draagvlak, deelname staat open voor iedere importeur/fabrikant, en wordt geprezen om de volledige onafhankelijkheid. Samenstelling van de jury gebeurt jaarlijks met grote zorg. De jurering vindt medio juni 2017 plaats, waarna de genomineerden in de verschillende categorieën worden bekendgemaakt. De uitreiking vindt woensdagavond 11 oktober plaats. De locatie volgt.

Onafhankelijk
Belangrijk bij de Benelux Office Products Awards is de onafhankelijke positie van de prijs. Awards worden niet gesponsord en een onafhankelijke en deskundige jury kiezen de winnaars. De leden van de jury reflecteren de diversiteit van de bedrijven in de markt, en bestaat uit dealers, eindgebruikers, branchedeskundigen en vakpers.

Algemene informatie

  • Inschrijvingen Benelux Office Products Awards gesloten;
  • Inschrijving BOP-Awards van 9 april t/m 31 mei 2018;
  • Uitreiking Awards: 11 oktober 2018;
  • Locatie: Zalmhuis te Rotterdam.