Genomineerden 2020 bekend

De genomineerden voor de Benelux Office Products Awards zijn bekend. Maar liefst 55 producten en bedrijven in dertien verschillende categorieën behoren tot de kanshebbers, waaruit op 8 oktober tijdens een feestelijke uitreiking in de Residence in Rhenen de winnaars bekend worden gemaakt.

Dinsdag 9 juni was D-Day voor de jury, die maar liefst 86 producten in 12 verschillende categorieën moest beoordelen. Geheel in stijl van deze bijzondere tijd gebeurde dat via een videomeeting tussen de 6 juryleden. Hiervan waren er twee op kantoor aanwezig om de daar aanwezige producten aan de overige juryleden te kunnen demonstreren.

Bijzonder dit jaar was de categorie Corona-solution, die vele verrassende aanmeldingen telde. De jury besloot om in deze categorie een grote groep producten te nomineren, omdat ze allemaal uniek en origineel zijn en de innovatiekracht van de kantoorbranche aangeven.

Ook besloot de jury dit jaar dat innovatief vermogen extra te benadrukken, door net als vorig jaar de categorie Innovation Award in te stellen. Hiervoor zijn vier bedrijven genomineerd.

De jury was onder de indruk van de innovatiekracht van de leveranciers die zich aangemeld hadden met hun producten. “Bijzonder ook om te zien hoe een groep leveranciers zich snel en succesvol aanpaste aan de nieuwe situatie. Daarnaast zie je ook een veranderende vraag, die bepaalde producten rond bijvoorbeeld thuiswerken extra interessant maken voor de eindklanten.”

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *