Benelux Office Night 2018: wie winnen de awards?

De nominees voor de Benelux Office Products Awards 2018 waren in juni al bekend. Maar de spanning loopt intussen flink op…. Wie slepen dit jaar de felbegeerde hoofdprijzen in de wacht? Op de avond van 11 oktober a.s. zullen we het weten. Dan vindt de feestelijke uitreiking van de awards plaats tijdens de enerverende Benelux Office Night.

Het decor van het vermaarde event is deze keer het Zalmhuis in Rotterdam, een schitterend plekje aan de voet van de Van Brienenoordbrug met een onmetelijk uitzicht over IJssel en Maas. De presentatie van de avond is in handen van entertainer Bennie Solo, een oude bekende die vier jaar geleden al garant stond voor een wervelende uitreikingsavond van de awards. Maar Bennie zal het weer helemaal anders doen en het publiek verrassen met een vernieuwd en spraakmakend programma.

Kijk hier mee met Bennie Solo

De inschrijving voor deze unieke avond loopt momenteel storm. Wilt u  ook bij de Benelux Office Night zijn? Neem dan snel contact op met Simone Brands (simone@magentacommunicatie.nl of 024-3454150).

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *